Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 37 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Παρουσία πολλών πιστών, τελέστηκε την Δευτέρα του Πάσχα στον Ασώματο, από τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών κ.κ. Σουεϊφ και τον εφημέριο του χωριού Πάτερ Αντούν, η Θεία Λειτουργία και η Λιτανεία της Παναγίας.

Μετά από προσπάθειες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ασωμάτου, αναβίωσαν κάποια από τα έθιμα της ημέρας αυτής, όπως αυτά γίνονταν πριν το 1974.

Ο Θρήνος της Παναγίας τραγουδήθηκε όπως παλιά από αρκετούς παρευρισκομένους.

Μικρά παιδιά αναβίωσαν το έθιμο της σακκουλοδρομίας.

Με  αυθόρμητα τραγούδια ο κόσμος μας έστειλε μηνύματα αγάπης για τη γενέθλια γη, δημιουργώντας μια απρόσμενη ευφορία.

Με περισσή χαρά κι αναπτερωμένη ελπίδα, παρατηρήσαμε ότι μέλη απ’ όλα τα οργανωμένα σύνολα του χωριού, μαζί ενωμένα, στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες, όπου μέσα σε κλίμα ομόνοιας, σύμπνοιας και ψυχικής ειρήνης θα κρατήσουμε και θα ενισχύσουμε τις παραδόσεις μας, διατηρώντας ταυτόχρονα μνήμες από τον τόπο που μας γέννησε, μέχρι την ευλογημένη ώρα της επιστροφής.

 

IMG 0561

IMG 0562

IMG 0565

photo