Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 126 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ενότητα στόχων και στρατηγικής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Mousas- kinotarxΣύσκεψη με τους κοινοτάρχες των τεσσάρων Μαρωνίτικων χωριών είχε ψες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στην Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας. Στην σύσκεψη παρέστησαν εκ μέρους του Κορμακίτη ο κοινοτάρχης Ηλίας Κατσιολούδης, εκ μέρους του Ασωμάτου ο κοινοτάρχης Αντώνης Καράχαννας, εκ μέρους της Αγίας Μαρίνας ο κοινοτάρχης Παρτελλής Χατζηφεσάς και εκ μέρους της Καρπάσιας ο κοινοτάρχης Χρίστος Χατζηαντώνης. Η σύσκεψη κράτησε δύο σχεδόν ώρες και σε αυτήν συζητήθηκαν θέματα σχεδιασμού και προώθησης έργων υποδομής στα Μαρωνίτικα χωριά καθώς και το θέμα των διεκδικήσεων της κοινότητας ενόψη των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις για λύση του κυπριακού προβλήματος. 
Η σύσκεψη Εκπροσώπου και Κοινοταρχών κατεληξε, μετά από διεξοδική συζήτηση και δημοκρατική ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων, σε πλήρη συμφωνία στόχων και στρατηγικής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ψεσινή σύσκεψη ακολούθησε τον κύκλο επαφών του Εκπροσώπου Γιαννάκη Μούσα με τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου Ιωσήφ Σουέηφ και τους τρεις, εν ζωή, πρώην Εκπροσωπους Αντώνη Χατζηρούσο, Ιωάννη Πογιατζή και Νίνο Χατζηρούσο.