Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Εκδήλωση Ηχοχρώματα παράδοσης Μαρωνιτών - Προεδρικό Μέγαρο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Εκδήλωση Ηχοχρώματα παράδοσης Μαρωνιτών

FullSizeRender1Ήταν μια όμορφη βραδιά. Χωρίς εντυπωσιασμούς. Με απλότητα, αλλά ουσιαστικό περιεχόμενο. Ξετυλίγοντας το κουβάρι της πολυτάραχης ιστορίας των Μαρωνιτών στην Κύπρο, αναβίωσε μέσα από παραστάσεις και ηχοχρώματα, μια πορεία γεμάτη πίστη και θρησκευτική ευλάβεια, σκληρή δουλειά, θυσίες και πόνο, αξίες ηθικές μοναδικές.

Με μια μικρή βιολέτα με το διττό συμβολισμό της  Φύσης και της νέας γενιάς, να ψάχνετε ανάμεσα στο χθες και το σήμερα, αναζητώντας τη γνώση κι εκτιμώντας την αξία του παρελθώντος, προσπαθώντας για τη συνέχιση της ιστορίας μέσα απο τη δική της δημιουργία.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης :

Στο γραφείο του Εκπροσώπου Μαρωνιτών για τον όλο συντονισμό. 

Στο  Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα σαν κύριος συντελεστής

Στο Σωματείο Κορμακίτη

Στον Πολιτιστικό Όμιλο Ασωμάτου Αρχάγγελος  Μιχαήλ.

Μεγάλης σημασίας για την προβολή της Κοινότητας,  η πρωτοβουλία της  ΑΕ Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για τη  διοργάνωση  της εκδήλωσης .

 Τρανταχτά μηνύματα στάλησαν στους υψηλούς καλεσμένους του Προέδρου  (Πρέσβεις, Υπουργούς, Βουλευτές, Γενικούς Διευθυντές Υπουργείων, εκπροσώπους Ευρωπαϊκής Ένωσης, Εκπροσώπους της Εκκλησίας, Αρχηγό Αστυνομίας , εκπρόσωπο  Στρατού και πλήθος άλλων προσωπικοτήτων).

Ένα μεγάλο  μπράβο στη συντονίστρια του γραφείου του Εκπροσώπου, στη διεθύντρια του  Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα για την επιμέλεια και σκηνοθεσία της εκδήλωσης καθώς  και στα παιδάκια του σχολείου για την τεράστια επιτυχή προσπάθεια τους.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος είχε έντονη παρουσία και συμμετοχή στην εκδήλωση.

Με συμμετοχή 20 νέων του, παρουσιαστές, χορευτικά, τραγούδι, συμμετοχή στο γράψιμο του κειμένου παρουσίασης, καταχειροκροτήθηκε όπως κι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Με το πέρας της εκδήλωσης, ο Προεδρος της Δημοκρατίας απένειμε πλακέτες στη διεθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα, στον πρόεδρο του Σωματείου Κορμακίτη και στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου, σαν ένδειξη εκτίμησης για τη συμμετοχή και όλη προσφορά του σχολείου και των δύο σωματείων στην εκδήλωση.

 

FullSizeRender1

 

 

IMG 1010

 

FullSizeRender

 

IMG 0994

 

IMG 1013